Isolering af etageadskillelse – få et gratis isoleringstjek

Screen_Shot_2012-02-05_at_17.03.11.original_4lldhp5il088hou8

– Skal din etageadskillelse isoleres? Hos Viking Isolering® er vi eksperter i etageadskillelsesisolering

Hvis du overvejer en etageadskillelsesisolering, eller du er i tvivl om, hvorvidt din etageadskillelse skal isoleres, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os og anmoder om et gratis isoleringstjek. Hos Viking Isolering® tilbyder vi nemlig at gennemgå din etageadskillelse gratis for isoleringsforbedringer.

Med en gratis gennemgang af din isolering får du:

  • Svar på alle de spørgsmål du måtte have vedr. din etageadskillelse. Vores rådgivere står klar til at svare professionelt og fyldestgørende på dine spørgsmål.
  • Et komplet isoleringstjek af din etageadskillelse. Isoleringsmetode og materialevalg bliver fastlagt under isoleringstjekket.
  • Et uforpligtende og skriftligt tilbud på en isolering af din etageadskillelse. Tilbuddets pris er fast og alt er inkluderet.

Hvordan får jeg et gratis isoleringstjek af min etageadskillelse?

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen til højre. Når du har udfyldt den, vil vi efterfølgende ringe dig op så vi i fællesskab kan aftale en tid til din gratis gennemgang af isoleringen.

En typisk gennemgang af din isolering vil tage mellem 15 og 30 minutter afhængig af, hvor stort et område, der er tale om.

Website (required)

Find ud af hvor meget, du kan spare!

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

Du kan også ringe til på: 21 84 54 24 (hverdage 07.30 – 16.00)

Logo_ISOVER_AutIndlblaeser

Vi har hjulpet mange private danske familier,
men vi hjælper også gerne din virksomhed

Se nogle udvalgte referencer her under, klik på logoet for at læs mere.

Baldrianvej – 2900 Hellerup

Hulmursisolering Hellerup

Vi fik anbefalet Viking Isolering via andre på vejen, der havde benyttet Viking Isolering til hulmursisolering af deres hus. Frederik kom forbi og und…

Læs mere

Hvidovre Stationscenter

Efterisolering af Hvidovre Stationscenter

Tilbage i år 2013 stod Frederik fra Viking Isolering® for et projekt for Hvidovre Stationscenter, hvor Hvidovre Stationscenter skulle have efterisoler…

Læs mere

Kronprinsensvej – 3480 Fredensborg

Hulmursisolering Fredensborg

Det er rigtig dejligt at det du fortalte mig inden du gik i gang, stemte med resultatet Du kom til tiden Det tog 2 dage, som du sagde Prisen stemte Og…

Læs mere

Fordele ved en etageadskillelsesisolering

Herunder har vi listet nogle af de bedste og mest betydningsfulde fordele ved at få isoleret i en etageadskillelse.

  • Din varmeregning bliver lavere
  • Forbedret indeklima (du slipper for kolde gulve om vinteren)
  • En isolering af en etageadskillelse er typisk tjent hjem igen på 2-3 år
  • Det er ikke kun en forbedret varmeisolering du opnår, men også en forbedret lydisolering
  • Du mindsker dit CO2-udslip betragteligt
  • Ejendomsværdien stiger grundet energiforbedringen

Hvad er en etageadskillelse?

En etageadskillelse er det sted, hvor etagerne er adskilt. Det er altså det stykke/hulrum, der er mellem henholdsvis et loft og et gulv. Det er muligt at isolere etageadskillelsen, så den bliver 100% tæt. Og en tæt etageadskillelse betyder, at der går mindst mulig varme til spilde. Ved at isolere etageadskillelsen får både under- og overboen gavn af isoleringen. Den har nemlig en positiv effekt på begge etager.

Rigtig mange undervurderer vigtigheden af at isolere optimalt i etageadskillelsen. Ligesom så mange andre steder i huset, så kan varmen også gå til spilde i adskillelsen, hvis ikke der er isoleret optimalt. Det er muligt at nedbringe dit varmeforbrug med et par ekstra procenter ved at få isoleret din etageadskillelse.

Hvorfor bør man isolere og energirenovere sit hjem?

Hvis man gerne vil gøre sig forhåbninger om at nedbringe varmeforbruget og derved spare penge på varmeregningen, så er en energirenovering/efterisolering nødvendig.

Rigtig mange danske huse er ikke isoleret godt nok, hvilket betyder, at der hvert år går en masse varme til spilde. Dette varmespild er ikke blot dyrt at skulle betale, men det er heller ikke gavnligt for miljøet – faktisk er det rigtig usundt. Derfor er en efterisolering af huset en fantastisk god ide. Man sparer både en masse penge på varmeregningen og man nedbringer sit CO2-udslip markant.

Få efterisoleret din etageadskillelse og oplev de positive effekter fra dag ét. Efterisoleringer er meget mere effektive end man lige skulle gå og tro. Hos Viking Isolering kan du gratis få en af vores rådgiver ud til dit hus for at besigtige det for energiforbedringer. Under den gratis gennemgang vil vores rådgiver også give dig et estimat på, hvor meget du årligt kan spare i varme ved at få efterisoleret din etageadskillelse.

Er det muligt at få økonomisk støtte, når man vil energirenovere boligen?

Ja, det er faktisk muligt at få økonomisk støtte til energirenovering. Du kan i 2015 og 2016 få et håndværkerfradrag på op til 15.000 kr. pr. person i husstanden, der er fyldt 18 år. Det vil altså sige, at du kan spare en betydelig sum penge ved at benytte dig af det fradrag. Pludseligt er det ikke længere så dyrt at energirenovere boligen. Hvis du eksempelvis får udført en hulmursisolering, så har denne typisk tjent sig selv hjem på 2-3 år.

Udover håndværkerfradraget så kan du også være heldig at få et energitilskud. Det er dog ikke alle, der kan få dette tilskud til deres energirenovering. Du kan anmode om tilskuddet hos dit energiselskab – det er ikke sikkert, at du får det, men det er værd at give et forsøg.