GulvIsolering! Vi tilbyder isolering af gulve, få et tilbud her

Føler du at dit gulv er koldt om vinteren, og for at holde på varmen er du nødsaget til at rende rundt med sko på? Hvad kan du gøre ved det? Det er helt enkelt – få isoleret gulvet. En gulvisolering er løsningen på mange problemer, og derfor er dumt ikke at få gjort det. Der er dog alligevel mange, der tror, at en gulvisolering er alt for besværlig og økonomisk umulig at få foretaget. Sådan forholder det sig faktisk ikke. Fodkolde gulve behøver du ikke leve med!

f4244669be

Gulvisolering – hvad er det, og er det nødvendigt?

Isolering af dit gulv i hjemmet virker som en meget besværlig proces. Sådan er det dog slet ikke. Oftest er dit gulv blevet isoleret én gang før. Hvis det er tilfældet, og du stadig føler du har problemer med at holde på varmen, kan forklaringen være at gulvet trænger til en efterisolering. Afhængig af gulvtypen er der forskellige muligheder for at få isoleret det. Oftest vælger man at indblæse isoleringsmaterialer som dækker jævnt under gulvet.

Denne isoleringsform er særdeles anerkendt i forbindelse med efterisolering. Isoleringsmetoden er nemlig utrolig vigtig, når der skal dækkes huller – også kaldet kuldebroer. Disse huller skal dækkes, det er det essentielle enhver god isolering. Under flere rum, f.eks. stuen, er der oftest en kælder. En kælder er ofte kold, og denne kulde vil uden tøven trænge op igennem det uisolerede gulv. I dag kan man godt leve uden isolering, det er altså ikke en nødvendighed – endnu.

Statistikkerne viser dog, at vores vintre bliver koldere og koldere – du har med garanti allerede selv bemærket det. Derfor vil isolering i fremtiden være en nødvendig. Især for dig, som har yngre børn i hjemmet. Derfor kan det bestemt anbefales at være på forkant, og få isoleret allerede i dag. Isolering har desuden en stor positiv effekt på det indeklima, der befinder sig i boligen. Et godt indeklima er alfa omega for din sundhed, og har en stor effekt på sygdomme som eksempelvis influenza.

Hvordan får jeg foretaget en isolering, og er det besværligt?

Rundt omkring på nettet, og sågar til vores konsulenter, bliver der oftest spurgt om gulvisolering ødelægger gulvet. Sådan forholder det sig slet ikke. Isolering ødelægger ikke, det gavner kun. Hvis du alligevel ikke ønsker at røre stuegulvet, er det muligt at få isoleret i rummet under altså kælderen. Dette betegnes som en kælderisolering. Her lægger man isolering i loftet, og derved sørger for, at kulden ikke trænger op igennem gulvet.

Isoleringsprocessen er ikke besværlig. Alligevel er det ikke noget, du selv kan håndtere. Hertil skal der professionelle fagfolk indover. Hos Viking Isolering Danmark har vi alle de fornødne eksperter og ressourcer, der skal til, for at udføre en fuldendt isolering af dit hjem. Vi har de mange års erfaring der skal til for at vide, hvad der skal gøres. Vi kan vejlede dig igennem hele processen og vil forklare dig, hvordan du kommer til at spare mest muligt. Hvilke fordele er der ved at have et isoleret gulv i hjemmet? Der er rigtig mange fordele ved at få isoleret gulvet i dit hjem. Dette er selvfølgelig forudsat, at det er den rigtige isolering, der bliver foretaget.

En rigtig gulvisolering, som dem vi foretager hos Viking Isolering Danmark, har stor betydning for din økonomi fremover. Generelt er isolering en særdeles god investering. Varmeregningen vil blive lavere hver måned, og værdien på dit hus bliver forøget. Den isolering vi foretager hos Viking Isolering Danmark er nemlig særdeles miljøvenlig, hvilket også indgår i det nye energimærke, som er en del af vurderingen ved hussalg. Udover at du kan spare mange penge hver måned, skåne miljøet og sikre et godt indeklima for dig og din familie, kan du også også øge husets værdi. Isolering er altså en investering til fremtiden.