Isolering af krybekælder – spar op til 6.000 kr. på din varmeregning

Screen_Shot_2012-02-05_at_17.03.11.original_4lldhp5il088hou8

– Hos Viking Isolering® gennemgår vi gratis din krybekælders isolering og giver dig et svar på, hvor meget du har mulighed for at spare pr. år ved at få udført en efterisolering.

Krybekælderen besidder et stort potentiale for at spare mange penge på din varmeregning ved at få udført en efterisolering. Med en isolering af din krybekælder er det faktisk muligt at spare op mod 7.000 kWh pr. år, hvilket svarer til en besparelse på op mod 6.000 kr. pr. år!

Hvis du vælger at få isoleret din krybekælder, kan du faktisk trække lønudgifterne til håndværkerne fra i skat ved hjælp af håndværkerfradraget og samtidig få et energitilskud af dit energiselskab.

Hos Viking Isolering® giver vi din krybekælder et gratis isoleringstjek

Hos Viking Isolering® tilbyder vi at give dig et gratis isoleringstjek af din krybekælder. For 0 kr. kommer vi ud og gennemgår din krybekælder fra a-z for eventuelle energi- og isoleringsforbedringer. Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug, så anbefaler vi, at du starter med at anmode om et gratis isoleringstjek. Hvad indebærer et gratis isoleringstjek af krybekælderen?

  • Vores professionelle rådgivere giver sig tid til at svare på alle de spørgsmål du måtte have vedr. isolering af krybekælderen. Hvor meget kan jeg spare pr. år ved at efterisolere min krybekælder? Hvor lang tid vil det tage at isolere krybekælderen? osv.
  • Du får selvfølgelig også et komplet isoleringstjek af din krybekælder. Formålet med tjekket er at finde ud af, hvilken isoleringsmetode og hvilke isoleringsmaterialer, der egner sig bedst til netop din krybekælder.
  • Isoleringstjekket indebærer også et uforpligtende tilbud på en efterisolering af din kælder. Du kan tage mod tilbuddet eller lade vær.

Eksempel på hvor mange penge du kan spare ved hjælp af fradraget

Hvordan bestiller jeg et gratis isoleringstjek af min krybekælder? Hvis du allerede nu ved, at du godt kunne tænke dig en gratis gennemgang af din krybekælder, så kan du bestille den ved at udfylde formularen til højre. Når denne er udfyldt vil vi efterfølgende ringe dig op, så vi sammen kan aftale en tid for isoleringstjekket, der passer dig bedst.

Website (required)

Find ud af hvor meget, du kan spare!

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

Du kan også ringe til på: 20 28 18 40 (hverdage 07.30 – 16.00)

Logo_ISOVER_AutIndlblaeser

Vi har hjulpet mange private danske familier,
men vi hjælper også gerne din virksomhed

Se nogle udvalgte referencer her under, klik på logoet for at læs mere.

Baldrianvej – 2900 Hellerup

Hulmursisolering Hellerup

Vi fik anbefalet Viking Isolering via andre på vejen, der havde benyttet Viking Isolering til hulmursisolering af deres hus. Frederik kom forbi og und…

Læs mere

Hvidovre Stationscenter

Efterisolering af Hvidovre Stationscenter

Tilbage i år 2013 stod Frederik fra Viking Isolering® for et projekt for Hvidovre Stationscenter, hvor Hvidovre Stationscenter skulle have efterisoler…

Læs mere

Kronprinsensvej – 3480 Fredensborg

Hulmursisolering Fredensborg

Det er rigtig dejligt at det du fortalte mig inden du gik i gang, stemte med resultatet Du kom til tiden Det tog 2 dage, som du sagde Prisen stemte Og…

Læs mere

Hvilke fordele er der ved at få isoleret krybekælderen?

12zf0g6-screen-shot-2012-08-27-at-12-02-36_4ma06q5alzd49fr4

Der findes mange fordele ved at få efterisoleret krybekælderen. De største fordele er nok, at du har mulighed for at spare en betydelig sum penge samtidig med, at du forbedret indeklimaet markant. Herunder har vi listet nogle af de mest betydningsfulde fordele:

  • Du undgår unødvendigt spild af varme
  • Mulighed for at spare op mod 6.000 kr. pr. år på varmeregningen
  • Markant forbedring af indeklimaet
  • Nedbringelse af dit CO2-udslip

Hos Viking Isolering® er vi eksperter i at isolere krybekældre

Du kan trygt tage kontakt til os, hvis du gerne vil have isoleret krybekælderen. Vi har specialiseret os i netop denne form for isolering, og kan der for levere et meget kvalitetsfyldt stykke arbejde. Vores rådgivere har mere end syv års erfaring i branchen, og kan derfor du trygt anmode om et gratis isoleringstjek. Du er nemlig sikret en professionel og forståelig rådgivning.

Hvad betyder et forbedret indeklima?

Selvom det ikke umiddelbart lyder så vigtigt med et forbedret indeklima, så skal man bestemt ikke undervurdere en af de vigtigste fordele ved at få energirenoveret sin bolig. Ved at forbedre indeklimaet i boligen, mindsker man samtidig risikoen for at blive syg. Rigtig mange mennesker døjer med hovedpine og svimmelhed, fordi de lever i et hus, der ikke er isoleret godt nok. Især om vinteren er det et stort problem for huse, der er ikke er isoleret optimalt, da der typisk er meget store svingninger i temperaturen. Og store temperaturforskelle er ikke just det bedste indeklima.

Et forbedret indeklima betyder et overskud af energi

Ved at leve i et hus, der er isoleret optimalt og derved har et sundt indeklima, så undgår man i højere grad sygdomme som migræne og forkølelse. Et konstant temperaturniveau er et vigtigt step mod mindre sygdom. Jo mindre syg du er, jo gladere bliver du også i hverdagen. Med et forbedret indeklima vil du føle et overskud af energi og alting virker pludselig meget lysere og mere overskueligt. Derfor er det ikke altid kun pengebesparelsen, der er det sjove ved en efterisolering. For mange er det faktisk det forbedrede indeklima, der betyder mest.