Termografering

Screen_Shot_2012-02-05_at_17.03.11.original_4lldhp5il088hou8

– Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug, så er en termografering af dit hus det første og vigtigste step på vejen.

Afslører kuldebroer og varmespild
Med en termografering kan man hurtigt og nemt finde kuldebroer, varmespild og utætheder i og ved boligen. En termografering giver et varmeteknisk overblik over husets overfladetemperaturer. Man kan altså lynhurtigt spotte, hvor der mangler isolering.

Hos Viking Isolering Danmark benytter vi os af termograferinger, når vi skal fastslå behovet for isolering. Kontakt os og anmod om et gratis isoleringstjek af vores rådgivere. Så finder vi ud af, hvor din bolig ikke er isoleret godt nok.

Fordele ved at få udført en termografering

Der findes mange fordele ved at få udført en termografering af huset. Herunder kan du se nogle af dem:

  • Et hurtigt og omfattende overblik over husets kuldebroer
  • Manglende isolering kan påvises
  • Eventuelle udbedringer kan laves meget præcist og effektivt

Hvad viser en termografering?

Helt konkret så viser en termografering hvor på huset, at der er varmeudslip. Det er eksempelvis meget rart at vide, når der skal efterisoleres. På den måde kan du nemlig se, hvor der er størst behov for isolering. Størstedelen af danske isolatører benytter sig af termograferinger, når de skal fastslå, hvor på huset der er størst spild af varme.

Det udstyr man bruger til at udføre en termografering med måler den infrarøde stråling fra huset, der efterfølgende bliver lavet om til overfladetemperaturer. Termogrammet der bliver lavet på baggrund målingen, kan så efterfølgende gengives på papir eller elektronisk, hvilket gør det lettere for os isolatører at finde stedet, hvor behovet for ekstra isolering er størst.

Hvad kan en termografering bl.a. vise?

  • Kuldebroer
  • Manglende isolering (dårligt isoleringsarbejde)
  • Utætheder

Derudover kan man også bruge en termografering til at tjekke om efterisoleringen er blevet udført godt nok – og om der muligvis er plads til forbedringer.

Website (required)

Find ud af hvor meget, du kan spare!

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

Du kan også ringe til på: 20 28 18 40 (hverdage 07.30 – 16.00)

Logo_ISOVER_AutIndlblaeser

Vi har hjulpet mange private danske familier,
men vi hjælper også gerne din virksomhed

Se nogle udvalgte referencer her under, klik på logoet for at læs mere.

Baldrianvej – 2900 Hellerup

Hulmursisolering Hellerup

Vi fik anbefalet Viking Isolering via andre på vejen, der havde benyttet Viking Isolering til hulmursisolering af deres hus. Frederik kom forbi og und…

Læs mere

Hvidovre Stationscenter

Efterisolering af Hvidovre Stationscenter

Tilbage i år 2013 stod Frederik fra Viking Isolering® for et projekt for Hvidovre Stationscenter, hvor Hvidovre Stationscenter skulle have efterisoler…

Læs mere

Kronprinsensvej – 3480 Fredensborg

Hulmursisolering Fredensborg

Det er rigtig dejligt at det du fortalte mig inden du gik i gang, stemte med resultatet Du kom til tiden Det tog 2 dage, som du sagde Prisen stemte Og…

Læs mere

Få et gratis isoleringstjek og find ud af, hvor dit hus taber varme

Hos Viking Isolering Danmark tilbyder vi dig et gratis isoleringstjek. Vi gennemgår din boligs isolering og finder ud af ved hjælp af en termografering, hvor på huset der er størst behov for efterisolering. Hvis du er det mindste i tvivl om dit hus er isoleret optimalt, så anbefaler vi, at du tager kontakt og anmoder om et gratis isoleringstjek. Et hus der ikke er isoleret godt nok, koster mange penge på varmeregningen.

Hvad indebærer et gratis isoleringstjek?

Med en gratis gennemgang af din boligs isolering får du følgende:

  • Svar på alle de spørgsmål du måtte have vedr. din boligs isolering.
  • Et komplet isoleringstjek af din bolig. Hvor på huset er der størst behov for efterisolering, hvilke isoleringsmaterialer passer bedst til dit hus osv.
  • Et skriftligt og uforpligtende tilbud på en efterisolering af din bolig.

En termografering er det første skridt mod en lavere varmeregning og et bedre indeklima

Med en termografering af huset er du allerede godt på vej mod en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Efter termograferingen er udført og de fejl og den manglende isolering, der måtte være, er udbedret, så kan du se frem til en lavere varmeregning fra dag ét.

Termografering og hulmursisolering

Hvis du eksempelvis har fået udført en efterisolering af hulmuren, vil denne typisk tjene sig selv hjem igen inden for tre år afhængig af, hvor omfattende en efterisolering du har fået. Ved at lave en termografering inden hulmuren skal isoleres, kan vi som isoleringsvirksomhed hurtigt spotte, hvor der er behov for en efterisolering. Det betyder, at vi sparer en masse tid på at finde den manglende isolering, hvilket gør det billigere for dig som kunde at få udført en hulmursisolering.

Lige meget hvor du efterisolere så vil effekten altid være at føle efter dag ét. Et hus der er isoleret optimalt, er et hus med et fantastisk indeklima. Et godt indeklima med et konstant temperaturniveau, er vejen til et sundt liv. Man hører tit om folk, der har jævnligt har hovedpine. Dette skyldes højest sandsynligt, at deres indeklima er for usundt at leve i.

Det er altså ikke kun for pengenes skyld, at man vælger at få udført en efterisolering – det er også for helbredets skyld. Har du spørgsmål eller lignende, så må du meget gerne kontakte os.