Papiruld – et isoleringsmateriale i en klasse for sig

Gratis isoleringstjek!

Som boligejer kan man trygt benytte sig af papiruldsisolering. Papiruld er nemlig et isoleringsmateriale, der er fugttransporterende samtidig med, at det forbedrer husets evne til at holde på varmen. Et fugttransporterende isoleringsmateriale som papiruld er meget vigtigt, hvis man gerne vil undgå fugt og skimmelsvamp.

Papiruld bliver af mange isolatører betegnet som det mest miljøvenlige produkt på markedet. Papiruldet er faktisk lavet af 90 % genbrugt avispapir. Materialet er så fugttransporterende, at det i mange tilfælde slet ikke er nødvendigt at bruge en dampspærre. Du kan læse meget mere om de forskellige fordele ved papiruld herunder.

Fordele ved at bruge papiruld som isoleringsmateriale

Der findes rigtig mange fordele ved at benytte sig af papiruld til sin isolering. Herunder har vi listet nogle af mest betydningsfulde fordele:
 • Isoleringsmaterialet er en af de mest miljøvenlige materialer på markedet. Det er lavet af 90% genbrugsavispapir.
 • Isoleringsmaterialet er meget fugttransporterende. Risikoen for at få skimmelsvamp og lignende i isoleringen er derfor minimal.
 • Konsistensen som papiruld har, er en kæmpe fordel, da den er uhyre let at indblæse samtidig med, at den lægger sig meget tæt rundt om diverse rør og installationer. Du får altså et isoleringsmateriale, der er meget effektivt.
 • CO-2 udslippet fra huset bliver holdt på et minimum ved brug af papiruldsisolering.
 • Papiruld kan bruges til mange forskellige isoleringsopgaver.
 • Papiruld indeholder en bestemt type salte, hvilket får skadedyr til at holde sig væk. Du slipper altså for at blive generet af eksempelvis rotter og mus.

Vi tilbyder dig en gratis gennemgang af din boligs isolering – måske kan papiruld hjælpe dig med at nedbringe varmeforbruget yderligere

Hos Viking Isolering.dk tilbyder vi dig en gratis gennemgang af din boligs isolering. Rigtig mange mennesker er ikke klar over, at de lever i et hus, der ikke er isoleret optimalt. Derfor betaler disse mennesker tusindvis af kroner ”for meget” hver måned til varmeregningen.Med en efterisolering af huset er det muligt at spare disse tusinde kroner og samtidig forbedre indeklimaet markant. Bestil et gratis isoleringstjek og find ud af om du bor i et hus, der er isoleret optimalt. Vores rådgiver gennemgår husets isolering fra a-z.

Hvad får jeg ud af at bestille et gratis isoleringstjek?

Ved at bestille en gratis gennemgang af husets isolering får du følgende:

 • En professionel isoleringsrådgiver står klar til at besvare alle dine spørgsmål du måtte have vedr. husets isolering. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil vide, hvor stor en effekt en efterisolering vil have på dit hus og din varmeregning.
 • Vores rådgiver vil gennemgå isoleringen for eventuelle fejl og komme med konkrete forslag til, hvordan du kan nedbringe dit varmeforbrug og forbedre indeklimaet.
 • Derudover vil rådgiveren også give dig et uforpligtende og skriftligt tilbud på en efterisolering udført af Viking Isolering Danmark. Tilbuddets pris er fast og du kan altid takke nej.

Hvordan bestiller jeg et gratis tjek?

Hvis du gerne vil bestille et gratis isoleringstjek, så udfylder du bare formularen til højre. Når formularen er udfyldt, vil vi efterfølgende tage kontakt til dig, hvor vi i fællesskab aftaler en tid det passer dig at få vores rådgiver ud.

Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug, så er et gratis isoleringstjek oplagt at benytte sig af. Vores rådgiver kan nemlig meget hurtigt spotte, hvor i huset der eventuelt måtte mangle isolering. Derfor kan du nøjes med at efterisolere de områder, der er hårdest ramt og se effekten af det fra dag ét.

Vi har hjulpet mange private danske familier,
men vi hjælper også gerne din virksomhed

Se nogle udvalgte referencer her under, klik på logoet for at læs mere.

Baldrianvej – 2900 Hellerup

Hulmursisolering Hellerup

Vi fik anbefalet Viking Isolering.dk via andre på vejen, der havde benyttet Viking Isolering.dk til hulmursisolering af deres hus. Frederik fra Viking…

Læs mere

Hvidovre Stationscenter

Efterisolering af Hvidovre Stationscenter

Tilbage i år 2013 stod Frederik fra Viking Isolering.dk for et projekt for Hvidovre Stationscenter, hvor Hvidovre Stationscenter skulle have efterisol…

Læs mere

Kronprinsensvej – 3480 Fredensborg

Hulmursisolering Fredensborg

Det er rigtig dejligt at det du fortalte mig inden du gik i gang, stemte med resultatet Du kom til tiden Det tog 2 dage, som du sagde Prisen stemte Og…

Læs mere

Hvad er papiruld?

Papiruld er et granulat, der består af mange bittesmå papirstykker. Det bliver betegnet som et løsfyldsprodukt. Papiruldsgranulatet kan bruges til næsten alle former og typer for isolering. Papiruldet er meget effektivt at isolere med, da granulatet kan lægge sig meget tæt om rør og installationer. Isoleringsplader og måtter har ikke den samme mulighed for at lægge sig så tæt om rør og lignende. Derfor er papiruldsgranulat et meget populært isoleringsmateriale.

Hvorfor bør man isolere med papiruld?

Papiruld har en meget høj brandmodstand, selvom det er lavet af 90% genbrugsavispapir. Derudover er det ikke kun effektivt at varmeisolere med, men det kan i den grad også bruges som effektiv lydisolering. Papiruld er meget miljøvenligt, da det kun udleder meget lidt CO2 i dets levetid.

  Find ud af hvor meget, du kan spare!

  Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

  Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

  Du kan også ringe til på: 20 28 18 40 (hverdage 07.30 – 16.00)