Hulmursisolering – få den bedste pris på Hulmursisolering

Hulmursisolering billigt

– Skal din hulmur efterisoleres? Få et gratis isoleringstjek og find ud af om du kan spare yderligere på varmen.

Hos Viking Isolering.dk tilbyder vi dig en gratis gennemgang af din hulmur med henblik på at fastlægge dit behov for en hulmursisolering. Vores professionelle rådgivere og isolatører hjælper dig med at energirenovere din bolig. Vi er et frit isoleringsfirma, hvilket betyder, at vi ikke er låst fast til at bruge bestemte typer og mærker af isolering. Vi bruger den isoleringstype, der passer på bedst på netop din bolig – på den måde er du garanteret de bedste vilkår for at holde bedre på varmen.

Vi tilbyder bl.a. indblæsning af ISOVER Granulat, ISOVER InsulSafe, Rockwool, Grafitbelagt EPS, Papiruld

Hvad indebærer en gratis gennemgang af hulmuren?

 • Du får svar på alle dine spørgsmål: Har jeg brug for en hulmursisolering? Hvad kan jeg selv gøre for at holde bedre på varmen? osv.
 • Vores rådgivere udfører en komplet gennemgang af din bolig, med henblik på at finde de bedste materialer og metoder til udførelsen af en efterisolering.
 • Et uforpligtende og skriftligt tilbud, med en fast pris på en hulmursisolering, hvor alt er inkluderet.

Der er altså mange fordele at hente ved at få udført en gratis gennemgang af din hulmur – også er det i øvrigt 100% gratis.

Priseksempel på hulmursisolering

 • Et typisk 1 plans parcelhus med 140 m2 i grundplan, kan hulmursisoleres for omkring 7.000-10.000 kr.
 • Et 1 1/2 plans hus, med 100 m2 i grundplan plejer at lægge i størrelsen, 8.000-15.000 kr.
 • Priseksemplerne her, er ud fra, at det er en hulmur som er let at gå til. Hvis hulmuren skal tømmes for gammel isolering først, f.eks. Leca nødder, vil prisen være anderledes, men det er alt sammen noget du får en fast pris på inden, så du ved hvad det koster. Hos os, kommer der ingen ekstraregninger.

  Vil du have et gratis isoleringstjek?

  Hvis du gerne vil være sikker på, at din hulmur er isoleret korrekt, så tag endelig kontakt og få en gratis gennemgang af din hulmursisolering.

  Du udfylder blot formularen til højre, hvorefter vi vil ringe dig op og aftale en tid, hvor du kan få udført det gratis isoleringstjek af din bolig. Du er også meget velkommen til at tage direkte kontakt til os på telefon: 20 28 18 40 – vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi udfører hulmursisoleringer på hele Sjælland.

 

Vi har hjulpet mange private danske familier,
men vi hjælper også gerne din virksomhed

Se nogle udvalgte referencer her under, klik på logoet for at læs mere.

Baldrianvej – 2900 Hellerup

Hulmursisolering Hellerup

Vi fik anbefalet Viking Isolering.dk via andre på vejen, der havde benyttet Viking Isolering.dk til hulmursisolering af deres hus. Frederik fra Viking…

Læs mere

Hvidovre Stationscenter

Efterisolering af Hvidovre Stationscenter

Tilbage i år 2013 stod Frederik fra Viking Isolering.dk for et projekt for Hvidovre Stationscenter, hvor Hvidovre Stationscenter skulle have efterisol…

Læs mere

Kronprinsensvej – 3480 Fredensborg

Hulmursisolering Fredensborg

Det er rigtig dejligt at det du fortalte mig inden du gik i gang, stemte med resultatet Du kom til tiden Det tog 2 dage, som du sagde Prisen stemte Og…

Læs mere

Sådan foregår en hulmursisolering

Det tager ikke mere end én arbejdsdag for vores professionelle isolatører at isolere din hulmur. Når vi udfører en hulmursisolering blæser vi isoleringsmateriale ind i hulmuren eksempelvis ISOVER InsulSafe. En hulmursisolering vil foregå på følgende måde:

Vi borer nogle små huller i fugen ind til hulmuren, i stedet for at fjerne en mursten. Via disse små huller indblæses isoleringen. Herefter lukkes hullerne med en passende mørtel.

Vidste du at…

 • Vi kan isolere en tom hulmur på blot én dag
 • 80% af de hulmurer vi ser, er ikke isoleret optimalt
 • En hulmursisolering nedbringer dit varmeforbrug med det samme
 • For at kunne isolere din hulmur, er strøm og vand det eneste vi skal bruge

Vi har lavet den her sjove video, se med her, hvor vi hulmursisolerer en bil for at illustrer hvordan isoleringsmaterialet, i det her tilfælde grafitbelagt EPS granulat kommer rundt i hele hulrummet selvom der kun indblæses via et lille hul og der er visse forhindringer.

  Find ud af hvor meget, du kan spare!

  Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

  Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

  Du kan også ringe til på: 20 28 18 40 (hverdage 07.30 – 16.00)