Rockwool – et af verdens bedste isoleringsmaterialer

Gratis isoleringstjek!

Hvis du gerne vil holde bedre på varmen og dermed spare ekstra penge på varmeregningen, så er en efterisolering af huset nødvendig. Til sådan en efterisolering bliver isoleringsmaterialet Rockwool rigtig ofte brugt – og det er der en meget god grund til.

Rockwool, der også betegnes som stenuld, er et af de bedste isoleringsmaterialer, der findes på markedet. Rockwool er mange isolatørers foretrukne valg, når der eksempelvis skal isoleres gulv og loft. Med Rockwool kan du forbedre husets evne til at holde på varmen og dermed få et meget bedre indeklima som alle i husstanden kan nyde godt af.

Hvorfor er Rockwool så godt et isoleringsmateriale?

Rockwool bliver af mange isolatører betegnet som et af verdens bedste isoleringsmaterialer. Der er et hav af fordele ved at benytte sig af stenuld i isoleringen. Herunder har vi listet nogle af de vigtigste fordele:

 • Rockwool er et naturmateriale
 • Stenulden er meget god til at holde tykkelsen over tid
 • Rockwool bliver betegnet som genanvendeligt byggeaffald
 • Isoleringsmaterialet er brandhæmmende
 • Stenulden er uorganisk, hvilket betyder, at risikoen for skimmelsvamp og andre bakterier er minimal
 • Rockwool er miljøcertificeret

Der er ingen tvivl om, at Rockwool/stenuld er et miljømæssigt korrekt valg. Stenulden indeholder ikke nogen former for giftstoffer og kan genanvendes, hvis det engang skal udskiftes. Hvis du vil vide mere om Rockwool, kan du læse videre herunder eller du kan tage kontakt til os. Så svarer vi på de spørgsmål du måtte have.

Bestil et gratis isoleringstjek og find ud af, hvor meget du kan spare ved en Rockwool-isolering

Hos Viking Isolering.dk giver vi dig muligheden for at få et gratis isoleringstjek af din bolig. Overvejer du at energirenovere din bolig, er du i tvivl om dit hus kan holde optimalt på varmen eller noget helt tredje, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os og anmoder om en gratis gennemgang af din bolig.Vores rådgivere kan på blot 15-30 minutter fastslå om du trænger til en efterisolering og give dig et bud på, hvor meget det er muligt at spare pr. år, hvis du eksempelvis får efterisoleret skunken.

Hvad indebærer en gratis gennemgang af isoleringen?

 • Vores rådgiver svarer på alle dine spørgsmål, der vedrører sig isolering. Det kan bl.a. være, at du gerne vil have svar på, hvor meget det er muligt at spare ved at få efterisoleret loftet.
 • En gennemgang af boligens isolering. Vores rådgiver vil bl.a. finde ud af, hvilket isoleringsmateriale, der egner sig bedst til din situation.
 • Et uforpligtende og skriftligt tilbud med en fast pris. Rådgiveren kan give dig et tilbud på en efterisolering som du kan vælge at tage mod, hvis du har lyst.

Anmod om et gratis isoleringstjek i formularen til højre.

Hvor bruges Rockwool typisk?

Rockwool/stenuld kan fungere til næsten alle former og typer for isoleringer. Isoleringsmaterialet er gennemtestet og er et meget anerkendt produkt i isoleringsbranchen.

Rockwool bliver typisk brugt i isoleringstyperne herunder:

Stenuld er et meget alsidigt isoleringsmateriale, der kan bruges i mange forskellige situationer. Er du i tvivl om stenuld kan bruges til dit byggeprojekt, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vores rådgiver sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvad er Rockwool?

Rockwool bliver også betegnet som stenuld. Det er et brandhæmmende og miljørigtigt materiale, der er meget anerkendt i branchen. Stenuldens smeltepunkt ligger på et godt stykke over 1000 grader, hvilket gør det til et meget brandhæmmende produkt.

Let at håndtere

Isoleringsmaterialet er meget let at arbejde med, og det er bl.a. derfor, at så mange isolatører betegner Rockwool som et af de bedste materialer på markedet. Når man arbejder med stenuld, anbefales det at have handsker på. Stenulden kan nemlig godt give en smule kløe, hvis det kommer i kontakt med huden – og det er faktisk den eneste ulempe, der er ved at arbejde med stenuld.

Hvordan fremstilles Rockwool?

Rockwool/stenuld bliver lavet ved at smelte sten ved over 1500 grader. Udover sten smelter man typisk også kalksten og briketter for at få den helt rigtige sammensætning af materialer. Rockwool/stenuld kan laves i mange forskellige former og størrelser herunder granulat og måtter.

Hvis du gerne vil vide mere om Rockwool, så tøv ikke med at tage kontakt til Viking Isolering.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

  Find ud af hvor meget, du kan spare!

  Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

  Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

  Du kan også ringe til på: 20 28 18 40 (hverdage 07.30 – 16.00)