Viking Isolering® tilbyder alt i isolering

Vi tilbyder alt lige fra en lille hulmursisolering, til en kæmpe loftisolering på en etageejendom. Vi bruger det isoleringsmateriale du ønsker i din bolig, og har flere isolerings materialer på lager, bl.a. Papiruld, Rockwool, Flamingo, m.f. Vi gider dig fuld service, og den kvalitet dig og din bolig fortjener!

Hulmursisolering

Hulmursisolering

Du kan spare penge ved at få lavet den rigtige hulmurisolering. Hvis du får foretaget den rigtig hulmurisolering med de rigtige materialer – her oftest papiruld, er der faktisk mange penge at spare på din varmeregning.

Læs mere

Loftisolering

Loftisolering

Efterisolering af din bolig er faktisk lige så vigtigt som den oprindelige isolering. Mange mennesker tror, at det er nok at isolere sit hus en enkelt gang. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Selvom det ikke er et krav, at huset bliver efterisoleret, vinder du selv i sidste ende ved at få det gjort.
Læs mere

Gulvisolering

Gulvisolering

Også her er der gode penge at spare. Hvis man alligevel skal have renoveret sine gulve, anbefaler vi, at man sammen med renoveringen også vælger en efterisolering. Det vil resultere i et mindsket varmetab med en efterfølgende energibesparelse på 6-10 %.
Læs mere

Krybekælder isolering

Krybekælder isolering

Derfor er der rigtig mange penge at spare på efterisolering og et stærkt nedsat varmeforbrug. Når man taler om efterisolering, lægges der ekstra isolering i konstruktionerne, der allerede er isoleret.

Læs mere

Isolering af skunk

Skunk isolering

Isoleringen udføres med indblæsning af papiruld. I de tilfælde hvor skunkrummet er større og mere tilgængeligt, er det også muligt at bruge mineraluldsruller eller -batts i et eller to lag med forskudte samlinger.

Læs mere

Etageadskillelse isolering

Isolering af etageadskillelse

I mange boliger kan det også lade sig gøre at isolere etageadskillelsen mellem stuen og kælderen, så det vil være endnu mere behageligt at bo i huset.

Læs mere

Termografiundersøgelse

Termografer

En god isolering er også et godt salgsargument, hvis du/I en dag overvejer at sælge jeres hus. Udover at du kan spare penge og forbedre indeklimaet, kan du også være med til at hjælpe miljøet. Mange af de nye isoleringsmaterialer er nemlig særdeles miljøvenlige.
Læs mere