Isolering af skunk – nedbring dit varmeforbrug med en skunkisolering

Screen_Shot_2012-02-05_at_17.03.11.original_4lldhp5il088hou8

– Hos Viking Isolering® tilbyder vi et gratis isoleringstjek af din skunk. I forbindelse med isoleringstjekket får du også at vide, hvor mange penge du årligt kan spare ved at få efterisoleret skunken.

Skunken bliver tit glemt, når boligejere skal energirenovere deres bolig – og det er virkelig en skam. Ved at efterisolere skunken i et alm. dansk hus, er det faktisk muligt at spare op mod 2.200 kr. pr år på varmeregningen samtidig med, at man nedbringer husets udslip af CO2 med op mod 550 kg. pr. år.

Derfor må man som boligejer bestemt ikke glemme skunken, hvis man ønsker at energirenovere sit hus. Hos Viking Isolering® har vi specialiseret os i at isolere skunke, så du kan trygt tage kontakt til os og forvente et professionelt stykke arbejde.

Hos Viking Isolering® tilbyder vi dig en gratis gennemgang af din skunk

Vi tilbyder dig et gratis isoleringstjek af din skunk. Hvis du overvejer at efterisolere din skunk eller gerne vil vide, hvor meget du har mulighed for at spare ved at få udført en skunkisolering, så anbefaler vi, at du benytter dig af vores tilbud om en gratis gennemgang. Hvad får jeg ud af det gratis isoleringstjek?

  • Vores professionelle rådgiver bliver sendt ud til dig, hvor han vil stå klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have vedr. isolering af skunken. Det kan bl.a. være du ønsker at spørge om, hvor meget det er muligt at spare pr. år ved at få isoleret skunken.
  • Udover at du kan få svar på dine spørgsmål, så vil rådgiveren selvfølgelig også gennemgå din skunk for eventuelle isoleringsfejl og samtidig komme med forslag til forbedringer. Derudover vil der også blive fastlagt, hvilken isoleringsmetode samt hvilke isoleringsmaterialer, der skal bruges.
  • Til sidst i gennemgangen vil rådgiveren give dig et uforpligtende tilbud på en skunkisolering udført af Viking Isolering Danmark. Tilbuddets pris er fast og du kan altid takke nej til det.

Det lyder jo meget godt, men hvordan bestiller jeg en gratis gennemgang?

Hvis du gerne vil bestille et gratis isoleringstjek af skunken, så er det eneste du skal gøre blot at udfylde formularen her til højre. Når du har udfyldt formularen med dine oplysninger, vil vi herefter ringe dig op med henblik på at aftale en tid til gennemgangen. Mere kræver det faktisk ikke, hvis du gerne vil have en gratis gennemgang af din skunk.

Website (required)

Find ud af hvor meget, du kan spare!

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Dine oplysninger er fotrolige. Vi kunne ikke finde på at give dem videre.

Du kan også ringe til på: 21 84 54 24 (hverdage 07.30 – 16.00)

Logo_ISOVER_AutIndlblaeser

Vi har hjulpet mange private danske familier,
men vi hjælper også gerne din virksomhed

Se nogle udvalgte referencer her under, klik på logoet for at læs mere.

Baldrianvej – 2900 Hellerup

Hulmursisolering Hellerup

Vi fik anbefalet Viking Isolering via andre på vejen, der havde benyttet Viking Isolering til hulmursisolering af deres hus. Frederik kom forbi og und…

Læs mere

Hvidovre Stationscenter

Efterisolering af Hvidovre Stationscenter

Tilbage i år 2013 stod Frederik fra Viking Isolering® for et projekt for Hvidovre Stationscenter, hvor Hvidovre Stationscenter skulle have efterisoler…

Læs mere

Kronprinsensvej – 3480 Fredensborg

Hulmursisolering Fredensborg

Det er rigtig dejligt at det du fortalte mig inden du gik i gang, stemte med resultatet Du kom til tiden Det tog 2 dage, som du sagde Prisen stemte Og…

Læs mere

Fordele ved at få udført en skunkisolering

Herunder har vi samlet nogle af de mest populære fordele ved isolering af skunken:

  • Du sparer en betydelig sum penge på din varmeregning
  • Dit indeklima bliver forbedret (mindre risiko for sygdomme såsom migræne og forkølelse)
  • Ejendomsværdien stiger i forbindelse med energirenoveringen
  • Reducering af varmetabet fra skunken

En lavere varmeregning betyder større frirum i privatøkonomien

Der er ingen tvivl om, at den gevinst/besparelse man opnår ved at isolere skunken betyder meget for rigtig mange mennesker. Typisk er en isolering af skunken tjent hjem igen efter 1-3 år. Efter de tre år er gået, er det altså muligt at hente kontinuerlige besparelser hjem på varmeregningen hvert eneste år. Og med en mulig besparelse på op mod 2.200 kr. pr. år kan det give et større pusterum i privatøkonomien for rigtig mange mennesker. Det kan altså derfor sagtens betale sig at ofre de penge en skunkisolering vil koste. På lang sigt er det jo rigtig god investering rent økonomisk, men i den grad også helbredsmæssigt.

Et forbedret indeklima giver et sundere liv

Hvis man bor i et hus, hvor indeklimaet ikke er optimalt, så er chancen for at få migræne markant større. Indeklimaet har en direkte effekt på menneskers helbred. Ved at bo i et sundt indeklima, hvor temperaturniveauet er konstant, mindsker man risikoen for sygdom betragteligt. Et sundt indeklima bidrager i øvrigt også til et mere åbent sind, der er fyldt med overskud i dagligdagen. Lever man i et dårligt indeklima, hvor luften er tung og temperaturen er svingende, så er man meget mere tilbøjelig til at komme i dårligt humør. Med en isolering af skunken kan du forbedre dit indeklima og se frem til mange flere timer, hvor du er i godt humør og energiniveauet i top.